buh for korta inlagg

tjenixen, laget med alla? med mig ar det bra, jag tankte bara slanga in ett inlagg och sedan ga och kora sims. usch jag hatar sanna har inlagg dar man skriver typ en tva rader sa jag ska forsoka hitta ngt intressant att skriva om.

xoxo

onodigt inlagg

hello! det blev inget zoo igar utan vi gick och shoppade, jag kopte nagra trojor och praliner, eller snarare sagt sa kopte pappa at mig. hur ar det med er? jag har precis vaknat och ska snart kora lite sims, sedan vet jag inte vad vi ska gora. ar det ngn annan an jag som markt att stinelee kommit hogst upp pa blogglistan? ar det for att hon blev gravid eller? menmen, kul for henne! Personligen tycker jag att kenzas blogg ar jattetrakig att lasa, menmen. nu ska jag ga och gora annat, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, men vi hors.

xoxo

Diss och hiss



DISS:
Jag har sagt det forr men sager det igen, kissie!
snalla manniska, du sager att det ar trashigt med trasiga jeans, men vem ar det som ar trashig egentligen?
Solarium, visst pa vinter ar det okej, men fuck heller att jag gar och solar solarium nu.
Brunett, jag vill inte vara brunett nu pa sommaren, ni ser pa bilden, sa vill jag ha det nu, nar jag kommer hem ska jag bleka det igen, gosh snart trillar nog mitt har av!

HISS:
Serbien, god mat, varmt, och en trevlig stad.
Shorts, nu fan sa ar det sommar och varfor ha langa jeans nu, det ar bara att klippa av dem och fa ett par shorts
Glass och cola, supersomrigt sager jag bara!

srbia

hello bloggen! nu ar jag i serbien! Det ar jattevarmt och mysigt. igar sa vaknade jag runt tio och sa gick vi och at frukost. jag at en sak som kallas burek, det ar svart att forklara vad det ar men gott ar det iallafall! Efter frullen gick vi runt lite och skulle halsa pa pappas kusin men hon var inte hemma. nar vi varit dar forbi hennes hus gick vi till ett cafe dar jag tog en cola och mozzarella och tomat sallad, mums! Idag ska vi ga pa zoo tror jag, men det ar inte spikat en. vad har hant i sverige da? nar jag var i osteriket sa gjorde jag inte mycket pa dagarna, at och spelade sims och laste harry potter och twilight. men pa kvallarna nar pappa kom fran kursen sa at vi mat, gick runt och tittade pa film. vi kom hit till serbien i forrgar kvall. bilder kommer ni att fa se senare , men jag kommer kanske uppdatera igen innan jag aker hem. ha det chill

xoxo

imorgon drar jag

hej bloggen! idag får du bli min checklista. 

Tandborste 
Tvål
Nagelkräm
Salva
Allergisaker
Bodylotion
Tandkräm
Ansiktskräm
Ansiktsvatten
Deodorant
Torrbalsam
Nagellack
Parfym
Hårborste
Balsam 
Shampoo
________________________________________

Trosor 
Strumpor 
BH 5
_________________________________________-

Shorts 
Jeans 
Mjukisar 
Nattbraller och t-shirt 
Bikinitopp 
Långärmad tröja 
Tjocktröja 
Linne/T-shirt 
Skjorta 
Klänning 
Kjol 
Kofta 

det var nog det plus, färdkost, filmer, och datorn. ni får ha det jättejätte bra medans jag är borta och så skriver jag så fort jag kommer hem igen. kommer nog inte ha tillgång till internett under resan. däremot så ska emma gästblogga lite kanske, och jag vet inte hur det blir men kanske julia också. nu ska jag städa rummet, ha det jättejättebra allihopa så hörs vi!

xoxo

GAMLA PIC's

jag ser ju fan ut som en groda! fuck, PALLE DITT FETTO, HAR DU STULIT MIN KLÄNNING JAG SAKNAR DEN DÄR!
hihi, det där var innan jag träffade min för tillfället strösta idol (ola salo) var på piteodansarochler, vip typ:) (mammas kille spelade där)
visst var jag söt?  tror jag fyllde år där:)
mums säger jag bara

vill du veta en hemlis?


Jag var en liten wb fjortis i 6an, hade ksss, 3 millimeter tjockt fundation lager i fejset, vitt vid ögonen, en maskaraflaska per dag, ibland fjortissträck, och var ganska uppkäfftig. fick ha stödmöten med en lärare....  och tyckte jag var asball
So there you got secret. trendflicke pluggisen som försöker köra naturlig stil var en liten äckelwb. men i mitten av sexan kanske så ryckte jag upp mig och blev 'normal'. fast något jag aldrig gjort är att låta ngt gå i vägen för skolan, jag har aldrig skolkat en enda lektion, kommit sent har jag gjort, ibland försovit mig och varit medveten om det och tagit det lungt, satt mig i korridoren i 5 min småsaker sådär, men jag har aldrig gjort det klassiska typ '' ska vi gå ner till centrum och skippa svenskan''  dock sa jag ju att jag haft stödmöten med en lärare, men det berodde helt på att jag faktiskt tyckte han verkade vara en pedofil och otrevlig (han kallade mig idoit) men saken är att jag alltid sagt vad jag tycker och där var det grejen, såfort han gjorde ngt pel var jag där och hackade, ONÖDIGT mycket. jag n&i skrev ner hela tavlan i klassrummet ANTI *******
men nu har jag iallafall inga problem med läraren och det går super i plugget (som alltid).
men där var dagens hemlis. hope you enjoy it!

xoxo

bloggläsare, varför gömmer ni er?

nu är jag sur. jag har bara ca tio besökare idag och igår. vad hände med resten av er? bajs. då pallar jag inte uppdatera. HA, tomt hot där, som om folk skulle bry sig endå, en blogg mindre av de trettio man säkert läser. vad ska ni människor göra i midsommar då? jag ska bara ta det chill imorgon, packa och städa, kanske shoppa lite, eller nja köpa saker som behövs till resan, som underkläder vill jag ha lite nya, jag älskar att ha på mig helt nya underkläder, känns så fräsht. såg ett par urgulliga spetsstring och en söt bh på hm jag kanske borde investera i, hm vi får se. sedan ska jag skaffa ett par flippflopp/sandaler alt. ballerinor som är bekväma att gå i till serbien. men vi får se vad jag köper. ska lägga upp en packlista också kanske på bloggen... men nu tillbaka till er. vad får er att vilja läsa min blogg? ska jag lägga in mer bilder?, mer listor? mer dissarhissar/hemligheter/ the story about burran, eller framförallt något jag inte testat? TÄVLINGAR  vad tycker ni? eller är det något annat ni saknar. SKRIV DÅ TILL MIN BLOGGMAIL; [email protected]  så får jag lägga in det ni vill ha.


xoxo

dem bjuder jag på

jalla. imorgon är det midsommar och på lördag åker jag, jihooo. dagen har spenderats med sims! mohahaha. men nu lägger jag in några gamla bilder.

¨
sooo sexy
mjaou
hello miss blond *carrot<'
vore trevligt om jag ngn gång kunde vara seriös

xoxo

dagen

men kom igen? mina besökare har droppat ner en jävla massa, från ca 50 till 10, kom igen, bättre kan ni, och jag också för den delen. mer uppdatering och fler bilder ska det bli! idag har jag inte gjort mycket . åkte till läkaren där jag tog astmatest och fick allergimedicin.sedan åkte jag hem till pappa och städade lite. efter det drog jag till mammsen och var där med martin och markus ett tag och innan dess hade jag haft hemmaspa, det glömde jag säga, men vid 6 drog vi till elgiganten och hämtade min laptop som varit på lagning JIHOOOOO.  så nu sitter jag här med den och lyssnar på eric hassle. istallerar även sims på den här datorn nu. kalla mig omorden men jag kör fortfarande 2an, jag tycker inte att trean verkar bättre och tänker förmodligen inte investera i det heller. sådeså. men nu ska jag köra lite sims, ha det chillpill, bilder kommer sen!

SVAR PÅ FRÅGORNA

Dadibooi: Paow eller Dessie - Vem vinner? Rösta på ....
Pallar inte gå in och rösta på någons blogg, men jag föredrar paows blogg.

eeerka: vilken blogg föredrar du är bäst, efter din egen asså ?
 Hm, jag läser flera pga olika anledningar, men den som jag tycker är bäst skriven är nog blondinbella. Förut störde jag mig något enormt på henne, men kolla in kissie, blondinbella skulle kunna vara hennes morsa, så mycket mognare hon beter sig.

Anonym: Vad är det bästa med sommaren ? :)
 Att jag fyller år såklart!

Anonym: Vad är viktigt hos en kille för dig ?
Der är hemskt men jag tittar faktiskt först på utseendet. Jag skulle aldrig kunna gilla en kille jag tyckte var ful. Fast åandra sidan så skulle jag aldrig kunna vara med en kille med zeronada humor eller ett svin. Nej, jag är nog ganska kräsen, han måste vara söt, snygg, snäll och rolig.

marre
: hejsan , jag undrar vad dina tre bästavänner heter. och vad deras bloggar heter om dem har några. från marre( miranda)
 Mina tre bästa vänner, hm, det är ingen som jag tar för bästavän bästa vän, förra gången jag hade en riktig bästis så sket det sig, hon var falsk och vidrig, usch, vad fel man kan ha om folk. Men nu ska jag hålla mig till ämnet. De jag umgås med är så olika som personer vissa är jag med för att ha kul och vissa är de som jag verkligen kan lita till hundratio procent på. Dock finns det nästan inga som jag kan göra bådeoch med. Men några nära vänners bloggar är; www.emlos.blogg.se www.trippletower.blogg.se www.grynthal.blogg.se

Emma
: Hur gammal är du och vad är ditt drömjobb?:)
Jag är 13 år gammal, snart fjorton. Genom tiderna har jag haft många drömjobb, läkare,stylist, advokat mm. Men för tillfället har jag inget speciellt. Dock har jag som mål att komma in på VRG samsam linjen eller möjligen natur. Natur är inte mitt favoritämne men går man NO linjen så kan man få nästan alla jobb man vill, men jag har somsagt inte något drömjobb för tillfället.

iza: Vad gillar du mest på din kropp?<33
Mitt ansikte tror jag. Eller min storlek, skulle gärna lägga på några centimeter på längden, men jag är rätt smal, och det gillar jag.

Emma:1. Varför ville du göra en sommarblogg?
             2. Hur många besökare har du ca per dag?
             3. Va typ filmen baksmällen bra? haha
             puss

1. Tyckte det var en bra idee, ville starta om på nytt, och då passar det perfekt på sommaren. Har också en till blogg jag ska börja med när sommaren slutar, den heter www.everyseason.blogg.se 
2. Oj det varierar, första dagen hade jag elva, sedan har jag haft upp till drygt 50 unika besökare, så däremellan, typ kanske 25-30 i snitt?
3.Den var grym!<3



Svar på frågor. Tack för ni skrivit in, orkar inte vänta längre på att svara. Ett inlägg om veckan kommer in imorgon med bilder. Keep reading my blog!

xoxo

hiss och diss



Hiss:
Roliga bloggar. Jag hatar att läsa bloggar som typ inte innehåller något typ bara tråkiga kortisar.
Blondinbella, don't know why, men fjortiskissie har fått bb. att framstå som jättevuxen och mogen.
Mina brorsor. Markus är världens sötaste snällaste lilla sötnos, och sebastian är supersnäll och saknar honom nu, har inte träffat honom på länge. Sedan älskar jag resten av min familj med också såklart.

Diss:
Vädret,först idag som det varit varmt. Men do you know what? Jag ska till serbien där det är 34 grader, sug på den du! HA.
Kissie, gillar verkligen inte den tjejen, hon hackar på blondinbella, desiree och stockholms fjortisar, men vafan, hela hon är en stor fjortis, ochn det pinsamma är att hon är 18 bast, och fortfarande fjortis.
Att ta allergitest. Ska till läkaren imorgon och få ny medicin och kanske ta ett allergitest. bajs. det kliar som in i helvetet när man gör ett pricktest.





bio idag igen


hello! idag har jag bara slappat. var med iza (sov över hos henne), sedan åkte jag hem en halvtimme och duschade, sminkade mig och klädde på mig och så drog vi på heron och såg på bio. det blev alla gamla flickvänner, och den var grymt dålig faktiskt. jättedålig. men skriver snart igen, kom ihåg frågestunden!





kommentera i valfritt inlägg så svarar jag så gott jag kan på era frågor

xoxo

Hjälp med design?

hello! mitt inlägg raderades nyss så jag får göra ett nytt. hur är det läget med alla? med mig är dt bra förutom att jag är lite trött, var vaken hela natten så jag är skapbligtt trött nu. vad är era planer för dagen? jag ska nog hem till mamma lite, ha hemmaspa, städa, pappilutta håret och så, btw, visst blev håret fint?^^) menmen, jag är inte helt färdig med designen, men den fixar jag lite senare. och nu snackar jag inte om några stora grejer utom bara färger på texterna och storlek. och just det, igår la jag in en klocka också, snyggt va? och om ngn behöver hjälp med sin design så skriv det i ett mail till; [email protected]  så får vi se om jag kan hjälpa till. jag har nämligen blivit galen på att göra designer så jag byter ut min stup i kvarten. men nu ska jag dra, ha det chillpill. och fler bilder kommer inom kort! märkte att det blivit lite snålt om bilder på senaste tiden.

keep reading my blog;xoxo

EDIT: Kom ihåg att skriva frågor till frågestunden gott folk!


FRÅGESTUND



Nu har ni chansen att fråga mig om allt så kör på!

EDIT: SVARERN KOMMER NGN GÅNG DE NÄRMSTA DAGARNA. SENAST PÅ FREDAG! MEN KIKA IN INNAN IFALL JAG SKULLE HA LAGT UT DEM.

ny design

ny design. igen, haha! vad tycks? är med iza nu, ska sova här, läs hennes blogg www.grynthal.blogg.se   <333

ha det chillpill<3

xoxo

tjolahopp!

hello bloggen! förlåt för dålig uppdatering idag, men jag har faktiskt inte gjort något alls idag utom att läsa twilight och sovit. inte blev det att sola idag heller. fittväder. menmen, jag tänkte faktiskt inte skriva något mer nu, ska gå och käka lite glass och läsa älskade twilight<33  och keep reading my blog!

loooovleyyyy

xoxo

Tummen ner för det!

bläääh, jag har bara hälften av de besökarna jag hade igår, kom igeeeen!<3

vill du veta en hemlis?



När jag ser the ring så stänger jag av min telefon för att den inte ska ringa. en gång gjorde den det och jag trodde att jag skulle dö. jag blir verkligen skakis av skräckisar!

sanningen bakom burranhistorien

Hello igen. nu börjar det nog se lite fjantigt ut med typ fem inlägg på raken, speciellt då jag planerar att lägga in ett till snart. det får bli det sista för ikväll, jag börjar bli blogging besatt! menmen, jag vill bara nämna att den här ''the story about burran'' grejen är något ni läsare förmodligen inte förstår varför jag skriver, men grejen är att det hela började som ett litet privat skämt, och har sedan blivit större och större. det här gör jag för att det blev som en kul grej. jag sa på skämt till ''burran'' 
- du ska få en helt egen kategori i min blogg där jag skriver om dig burran.

och så blev det. och det är kul att skriva om henne också för hon har så mycket roligt för sig! inte på något dåligt sätt utan mest kul, som att ett liv utan alcogel vore ett liv med ständigt sjuka människor( jag gillar dock också att känna mig ren och fräsh men ändå, bra grej att skriva om) att a-brunnar är förbannade och så.  men det jag vill komma fram till är att det inte är något som är skrivet för er läsare utan för burran och de ''anhöriga'' som vet vad det handlar om. sådeså.
nu har jag fått fram vad jag vill säga


xoxo

the story about burran, part two

... burran började hyperventilera. nejnejnej! det är abrunnens fel, varför knackade du inte på mig skrek hon till sin vän lojjs. lojjs som var helt oskyldig svarade ''åhh, förlåt jag trodde det var en Ä brunn''  burran ramlade ihop på marken. alla bakterier trängde in igenom hennes mun och näsa och rakt upp i hjärnan,  oj förlåt, burran hade en tendens att glömma hjärnan hemma och det här var en sådann dag så jag menade hjärtat, bakterierna borrade sig in i burrans stora hjärta och då ringde snällaste lojjs ambulensen. ''' min kompis har drabbats av abrunnsförbannelsen, skicka hit ron weasly , eller var det harry potter, hit så att de kan bota henne med sin trollstav'' det ska bli fröken svarade mannen i telefonen. inte kom det någon harry potter, och inte någon ambulans heller för den delen. så där låg burran tills hon äntligen reste sig upp. ''jag mår fint '' sa hon till lojjs och de gick vidare. deras destination var skolan och när de var där så väntade lojjs på att burran skulle stanna och vänta på att någon annan skulle öppna dörren ( det är ju en massa bassilusker på hantaget) MEN, burran öppnade dörren helt själv. MAJ GAAAAD skrek lojjs, ''' BURRAN, DU MÅSTE TILL SJUKHUS , DET ÄR NÅGOT FEL MED DIG, DU ÄR SKITIG, FÖRST TAR DU EN DUSCH SEN GÅR VI TILL SJUKHUSET SÅ ATT DU FÅ EN MASSA PILLER''     ''' jag är inte sjuk , och defentivt inte skitig'' svarade burran och tittade ner på sina kläder som var alldeles jordiga och smutsiga ifrån när hon låg på marken.

det var verkligen något fel på burran, och vad som var felet det var lojjs fast besluten att ta reda på,

fortsättning följer

JLM;s blogg

btw, såg att jullis länkat till mig, så nu ska jag vara trevlig och länka till henne med^^,

http://trippletower.blogg.se     , och kom ihåg att läsa min blogg med!

dagen med pulljuuuuuull

tjenare bloggen! det var ett tag sedan! idag har jag umgåtts med julia. vi gick på bio och såg ''the hangover/baksmällan'' och den var så jävla kul, en kille där är stört snygg också! julia diggade de tillfällen då man fick se snoppar, vilket inte var allt för sällan, haha!  nej men innan bion gick vi runt lite på heron och käkade, jag åt indiskt och julia donken. sedan fick vi skynda oss att köpa biogodis och gå på muggen eftersom vi redan var sena. dock hann vi innan reklamen var slut så det var bra. filmen var somsagt skitkul och jag ger den 5/5 och skulle gärna se den igen! btw så gick bruno på reklam, HAHAHAHAHAHAHAHA! stört rolig verkar den vara. och boratsnubben har blivit rätt sexyyy ,haha...  men efter bion köpte jag ngn smoothie och så drog vi hem med bussen. när jag var hemma så färgade jag håret, BRUNT igen... det blev jättefint men typ min naturliga hårfärg. nyss åt jag och snart ska jag gå och baka och sedan kolla film. imorgon har jag ingen aning om vad jag ska göra, jag har faktiskt inte haft riktigtriktigt ''lov'' än, ni vet, dagarna då man slappar till 3 och går upp, äter glass till frulle och lägger sig och steker. en sådann dag har jag inte haft. i torsdags mötte jag c vid halv elva, igår skulle jag upp och städa vid 10,idag så skulle jag ta 10.34 bussen, så det jag vill ha sagt är att jag inte vilat ut mig helt. ännu. men imorgon ska jag ha en jossedag då jag bara sofftar. mys. menmen. nu kommer lite bilder mm. och så ska jag lägga in en till om burran också...


dagens

filmen, bild lånad ifrån google. btw, visst är killen i mitten läcker?
 
haha julia inne på bion, skulle fotta men det var mörkt.

mitt hår innan

mitt hår under

mitt hår efter.... fint va?

mumms, rekomenderar starkt! dock är de rätt dyra... idag blev det mangosmak

bruno/borat då. rätt snygg och biffig, eller hur?

jullpull vid heron. gör lite reklam för sommarbio.

rekomenderar starkt!

det stiger bara uppåt


kolla,  inte för att jag har många läsare, för det har jag inte, men det stiger uppåt iallafall! så tack för det och fortsätt läsa min blogg!<333

HISS OCH DISS



Jag hissar:

Pengar. Inte för att låta girig men när man lever i en värld som denna- desstu mer pengar, desstu mer nöje.
Familj och vänner, ni ställer upp för en, vad mer kan man begära?
Twilight. Ett måste säger jag bara.

Jag dissar:

Kissie, snälla söta rara, väx upp, var inte en sådann brat, we don't like it.
Falska personer. Jag trodde att jag var vän med en tjej jag kännt i nästan ett år, jag borde ha fått mig en bra uppfattning utav henne men tydligen inte, hon var helt jävla falsk, att ta så fel på folk....
Harry Potter, daaah, so old school. Nej men HarryPrutter emot Twilight? Robert Pattinson emot Daniel Ratcliffe, går inte ens att mäta.



Vad tycks om hissar och dissar? Kommentera gärna!

dagen i stort sätt

yalla! läget med alla? med mig är det fint. tyvärr så blir det här ett rätt tråkit inlägg då jag glömt att fottat dagens och så, så knappt några bilder om jag inte googlar några. men vad har jag gjort idag då. först var jag med iza till typ halv fem, då drog jag hem och duschade, gjorde mig i ordning och kollade lite på wall-e. sedan fick vi gäster så jag har suttit och umgåtts med dem fram tills för kanske 15 min sedan. morgondagens planer är att gå på bio med julia och kanske louise om hon inte ska till uppsala, läs deras blogg http://www.trippletower.blogg.se/ ! det gör jag iaf. vi ska antingen se baksmällan, the proposal eller alla gamla ex tror jag att den hette. har någon sett någon av dem? är de bra? hm, det återstår att se! funderar på att kanske tona håret imorgon, brunt igen men vi får se, kanske kanske inte. oh, btw, jag gör en hissar och dissarlista som jag sa, den kommer in om typ 10 min. ha det chillpill så länge!
SF Bio: Flickvänner från förr                                            The Proposal                                                 
vi får se vilken vi kör på. jag tycker att killen i flicvänner från förr och killen som står i mitten på framsidan av hangover är snygga.

borta bra men hemma bäst

nu är jag hemma, men vi ska få gäster snart så jag måste gå.

xoxo

lunchning

hellobloggen! läget med er? med mig är det fintfint, jag sitter nu hos en kompis och bloggar... vi har precis varit vid smörgåsboden och lunchat, toastmacka med mozzarella, tomat och skinka, mums!<33 sedan gick vi  hem till iza i spöregnet haha, jättekul, men nu är vi iallafall här ivärmen! jag sitter och äter godis, mums där med!  men nu ska jag dra ha det chill så hörs vi!

xoxo

onödigt inlägg

godmorgon! jag har redan hunit börja ställa om mitt dygn, klockan är ju kvart  över til och jag vaknade kanske kvart i. dagen har jag inga speciella planer för, vila lite, jag är stört trött! blogga lite och kanske köpa godis och hyra film, jo just det jag måste köpa ett nytt telefonkort, mitt kompis har gått ut. menmen, jag har inte särskillt mycket mer att berätta utom att läsarstatestiken bara går uppått. inte för att jag har många läsare , men den går iallafall inte ner, and thats good. jag tänkte göra ngt nytt kul till bloggen, kanske en sådann där dissar och hissar lista, men nu ska jag iallafall gå,

xoxo

winterbells

bonsoir! här sitter jag och spelar winterbells, världens roligaste spel typ. seriöst, kör det, skitkul! man är en kanin som hoppar på klockor, det är den beskrivningen jag pallar ge er, så jag tycker att ni borde söka på winterbells på google och köra en omgång, mitt rekort är runt enmiljonsjuhundrafemtiotusen. menmen, snart ska jag gå och sova ville bara tipsa om spelet. ha det chillpill

bild lånad ifrån google.


xoxo

bloggar

tänkte bara slänga in vilka bloggar jag läser, alltså de jag läser mest typ.

1.Isabellalöwengrips
2.Alexandranilssons
3.Desireenilssons
4.Paulinadanielsons
5.Izabellegrynthals
6.RebeccaJTs

deras bloggar är de jag läser skapligt ofta av olika skäl, vissa är roliga, vissa är intressanta, några är irriterande... dock läser jag andra bloggar men det är inget som drar mig till dem bloggarna eller vad man nu ska säga och gör dem speciella.


LISTA.&dagen

hello darlings! idag har jag inte gjort mycket, softat typ. jag vaknade runt åtta, bloggade, åt, fixade mig. sedan pratade jag och c vid och bestämde oss för att åka till hudd, och det gjorde vi, var där från halv elva till kanske halv ett typ?sedan så träffade jag broder lilla och martin och gjorde sällskap med de hem, och så åt vi. haha, men snart tänkte jag gå och duscha och ha hemmaspa, me like. man sätter på radion, har ansiktsmask, hårinpackning, hårpappilotter och våfflar håret, det tycker jag är asmysigt! låter kanske lite sjukt men man blir avslappnad... vad händer imorgon då? jo, jag vet fan inte, syster har skolavslutning, första året på gymnasiet, borde man kanske gå och kolla?, nja, vet inte riktigt... imorgon går busskortet ut också, bajs, snopp,korv.... men jag får se hur jag gör då, kanske åker och badar eller så. men nu ska jag göra annat, men jag tänkte lägga in en lista, listor me like.


DAGENS VILL HA: Barnbidraget, seriöst, jag har bara 150 kvar nu typ
DAGENS KLÄDSEL: Jadu, skjorta filippa k, jeans kappahl (slitit dem själv med sandpapper)
DAGENS SMINK: mineralfundation från loreal,bronser från h&m, hilighter från face, läppglans dkny, parfym tror det var dkny det med, och maskara. 
DAGENS FRISYR: uppsatt med klämma.
DAGENS HÄNDELSE: inget värt att nämna hitills.
DAGENS LÅT: bellas lullaby
DAGENS PLANER: hemmaspa
DAGENS SAKNAD: mycket
DAGENS DUMMASTE: ingen aning
DAGENS SJUKA: att kicks tog 100kr för en vanlig hårborste, när man kunde få en för 30 på h&m. 
DAGENS DROG: gooooooodis, maaaaaat,lääääääsk,glaaaaasss.
DAGENS ROLIGASTE: uhm, nema aning.
DAGENS FAVORIT: markus, min lille sötebror!
DAGENS KÖP: glass typ
DAGENS GODIS:njaaa, låt oss säga en hel del, vi behöver inte gå in på detaljer.
DAGENS HUMÖR: neutral, lite småglad och trött
DAGENS ORD: stört

ähfan, jag slänger in en till lista om vilka märken favoriterna är ifrån typ.

SKOR: Sötnosarna från belle har tyvärr gått sönder, men annars äär de favoriterna!
JEANS: mina trasiga från kappahl, helt klart, de är skitsnygga och sköna!
TRÖJA: tror det blir mitt linne från h&m med rosett och knappar som jag köpte för länge sedan, eller min ifrån stockholm.
UNDERKLÄDER: calvin clein och sedan björn b.
VÄSKA: hum, min svarta, tror det är chloe
PLÅNBOK: fornarina, min syster har en jättefin jag ska låna
SOLGLASÖGON: rayban
KLOCKA: en gullig liten från hello kitty som jag fick av pappsen 
SMYCKEN: kan inte bestämma mig
TV: philips
MOBILTELEFON: sonyeriksson
MP3: iPod video
DATOR: dell hos min käre far och bärbar fujjisimens hos modermin.
SMINK: maskara vet inte vad den heter, fuktighetskräm från apoteket som är brunkräm typ, ögonbrynspenna, läppstift från yves rocher typ och läppglans från dkny, och hilight från face stockholm.
ANSIKTSKRÄM: dkny
DEODERANT: olika
TANDKRÄM: colgate eller ngn rosa hos mamma ifrån sensodyn som egentligen är till brorsan'') 
SCHAMPO/BALSAM: mycket olika, swartkopz, tony&guy, loreal mm...
TVÅL: dkny,barnängeln
PARFYM: dkny be delicious, ibland poeme från lancome.
MINERALVATTEN: Tror det heter bonaqua päron.
BRÖD: nanbröd
MAT: indiskt,skagen,serbiskt,thai- gillar mycket!
GLASS: Helt klart b&j, den nya sorben mango något och chocolat fudge brownie.
GODIS: hm, praliner är mumsigt
SÄNG: what, hur fan ska man veta det?
LAKAN: rosa typ?
FRISÖRSALONG: ja, jag har gått på flera olika och resultaten blir olika varje gång, där vet jag faktiskt inte.
DAGSTIDNING:aftonbladet
MAGASIN: nja, olika

dagens, jeans ifrån kappahl har dock slitit dem själv, skjorta ifrån filippak, skärpet är en chanelkopia.

hum, min makeup, jättedålig bild jag vet, tagen med mobilkamera


xoxo

twilight<3

hello sötnoosar! what are peopel dooing? jag är stört trött men pigg ändå, lite konstig känsla. jag sommnade som en stock igår vid halv elva, helt sjukt, men åandrasidan så vaknade jag kvart över åtta idag... vet ni vem världens snyggaste kille är? edward cullen. cedric diggory, ROBERT PATTINSSON (möjligen med undantag av carlise cullen) han är så fucking snygg, jag är helt besatt! SERIÖST!!!!!!!!!! twilight är fan det bästa som finns. jag kan inte vänta tills nästa film kommer ut, new moon, men varje gång jag ser trailern så börjar jag gråta, jag lägger in det senare så ni får förstå varför. jag har helt twilight absistens nu, jag måste köpa trean och tvåan nu innan jag åker bort så kan jag ta med den (jag ska åka till serbien och österiket) nu hörde jag att min kära broder håller på att vakna så jag ska gå och kidnappa honom ifrån sitt rum, MOHAHAHA. men ha det chillpill allihopa<3
här är trailern då, lånad från youtube visst är den grym? fast så jävla soorlig.

lax med potatis

hello sweetysar! nu ska jag käka, lax , stekt potatis och sallad. mums! jag uppdaterar kanske lite senare i dag men för tillfället är min dator inne på lagning och den här som jag använder nu är en stationär. trist.

xoxo

The story about burran, part one

Det var en gång en liten flicka vid namn Burran, eller hon hette inte burran utan det är ett smeknamn hon fått av sin vän. Skälet till namnet är att hon hette burran på en hemsida. Men stackars burran, hon visste inte innebörden av namnet burran, eller hur det kunde tolkas. Men det påminde hennes vänner henne om heeeeeeeeeela tiden.''hejfit*-burran, ska vi leka lite på habbo''? stackarsstackars burran! men burran var en snäll liten tjej, som skuttade fram. burran hade en pojkvän han var en kortis och mr.secret. burran var jättekär i honom, men bara ett litet tag. Men så en dag så gick burran ut på stan och skulle fika med sina vänner. men det gick åt pipan för burran var allergisk mot porslin, och det var inga ställen som hade plasttalrickar så de slutade med att burran och hennes vänner åt på donken och blev tjocka. och glada. men sedan när det skulle gått hem så hände det något, burran trampa på en a-brunn och tappade sin alcogel i en gallerbrunn, ''nej-nej-NEEEEJ'' skrek burran. hur skulle det nu gå?    
-fortsättning följer.


sommarlov

Hello! WIIIIIIHOOOOO. SOMMARLOV! Skolan har precis slutat och bloggen har precis börjat, fantastiskt! haha, nu sitter jag och äter glass,  ben and jerry's half baket och den är ingen direkt hitt. man mår illa av kakdegen (de har blandat ihop cookie dooh och chockolat fudge brownie) men den är okej. den får 3/5 enligt mig. men bort från glassen och tillbaka till skolan. min dag började vid halv åtta då man gick upp, sminkade mig och fixade håret, satte på mig klänningen och käkade lite frulle! sedan drog det av till skolan, där jag mötte m,m,m,r,v och vi gick till slöjdsalen och övade på vår sång! sedan fick vi traska till kyrkan och lyssnade på en massa sånger som folk sjöng. sedan var det vår tur att gå upp på 'scen' och vi klarade av sången ganska gallant! ni tjejer var jätteduktiga! vi sjöng 'you're way to beautiful boy'. efter sångerna var färdiga så slutade vi. lite halvsorligt sådär... men egentligen skulle det varit vattenkrig men det blev inställt.
bajs. men då gick jag hem och umgicks lite med kära lillebror och så käkade jag. mumsfillibabba. snart ska jag ner och kolla på twilight tror jag, jag har inte sett den på en hel vecka så jag har absistens nu! men först tänkte jag lägga upp lite bilder och klipp. ha det chillpill så skriver jag snart igen!


jag på g till eller hem ifrån farsta med julia och louise.

julia har gått i mina klackskor vilket som förövrigt var en ganska rolig syn för omgivningen.

lullpull nice as the nicest

jt och corre,


skolavslutningen

jt lovisa julia amanda louise tilda och alice


jag utanför kyrkan, ganska söt faktiskt!

me at home.

klänningen och kofftan jag hade på mig.

de där sotnosarna klickade jag hem från ellos förra veckan. hade de på mig idag.
vi sjunger beautiful girl, dock var söta lilla födelsedags barnet c. inte jättegrym på att filma med mobilkameran, och vi börjar först sjunga när det gått ca 20 sekunder.


det var allt jag hade att bjuda på i det här inlägget, vill  bara meddela att det kommer dyka upp en ny kategori om några minuter, den kommer heta ''the story about burran'' nu är det så att burran vill vara anonym men om ni är riktigt snälla så kanske jag 'råkar' avslöja vem burran är i slutet av sommaren! men vi får se. ha det chill
xoxo

RSS 2.0